Verslag U 7

U7 B   KVC Ichtegem
U7  B

Zittend achteraan trainer Kevin Hautekeete, Briek Vierstraete,
Liam Maelbrancke, Colin Vande Meirssche.
Zittend vooraan Tristan Carlier, Vincenzo Dezitter en Jarno Demaeght.
—————————————————————————————————————————————-

‘Flinke supporters!’

ICHTEGEM. Vincenzo Dezitter (U7 KVC Ichtegem) heeft met zijn beide papa’s elke week twee stevige supporters die altijd op post zijn.

Michel Mestdagh (26) supportert elke week voor zijn stiefzoontje Vincenzo (7) die bij de U7 van KVC Ichtegem speelt. “Ik werk in de bouw. Vroeger heb ik nog aan fitnes gedaan maar of je dit een echte sport kunt noemen… Laat ons maar zeggen dat ik nooit aan sport gedaan heb. Ik supporter elke week voor mijn stiefzoontje en hij doet dat heel goed. Ik vind van mezelf wel dat ik een trouwe supporter ben want ik probeer elke week aanwezig te zijn. Hij heeft dat graag. Dat is een soort steun die je geeft aan het kind. En ze zijn nog erg jong ook, het is wel nodig dat er iemand aanwezig is. Hij zit in een toffe bende met goeie supporters. Van mij mag hij voortdoen zo lang hij wil. Ik sta achter hem. En dan heb ik ook nog eens een reden om buiten te komen (lacht).”
‘Hopelijk in mijn voetsporen!’
Ook papa Brecht Dezitter (27) is elke week aanwezig. “Ik ben grondwerker bij de firma Verhelst. Ik doe actief aan sport, ik voetbal elke week. Ik ben doelman bij VV Leke-Vladslo. Ik ben blij dat mijn zoontje ook voetbalt. En bovendien nog in het doel staat ook! Ik ben een harde supporter, alles voor mijn zoontje, hé. Het is een soort ‘natte droom’ van mij moest hij later als doelman in mijn voetsporen treden. Ik ga elke week mee en ben zeer tevreden over hem. Hij is ook wekelijks blij dat ik er ben om hem aan te moedigen. Och, ze zijn nog te klein om alleen op pad te gaan. Hij amuseert zich hier want het zijn allemaal vriendjes uit zijn klas. Ik zou graag hebben dat hij hierin doorgaat, maar je kunt de kinderen niet dwingen. Ik ben ook heel tevreden over KVC Ichtegem, ze doen heel veel voor de kinderen. Ze worden hier goed opgevangen. En na de wedstrijd steun ik elke week de kantine als ik niet ergens naartoe moet. Dat moet toch ook hé (lacht). En over de trainer zijn we ook heel tevreden. Het is een collega van mij want hij speelt ook bij Leke-Vladslo.”

De twee papa's

Op de foto zien we links stiefpapa Michael Mestdagh en rechts de papa Brecht Dezitter.
(foto Johan Vandaele)

————————————————————————————————————————————

05 – 09 – 2015koekelare - ichtegem U7

 

 

Papa Kevin Vanbelle
Kevin Vanbelle

Veel steun van de club!’
ICHTEGEM. Kevin Vanbelle heeft twee voetballende zoontjes:
Korneel bij de U7 en Arno bij de U9. Van de U7 is Kevin afgevaardigde.

“Het is mijn eerste jaar in het voetbal en het gaat redelijk goed,” zegt Kevin. “Ikzelf kom uit de volleybalwereld, maar mijn zoontjes hebben ervoor gekozen om te voetballen. En ik moest volgen hé (lacht). Maar ik ben allang blij dat ze sporten. Je kan ze moeilijk verplichten om een bepaalde sport te doen, ze moeten er zelf voor kiezen. Ik zou alleen niet graag hebben dat ze constant ver anderen van sport. Maar veel van hu vriendjes voetballen en dat heeft nog erg veel invloed op hen op die leeftijd. Ik ging sowieso elke zaterdag mee en nu ben ik afgevaardigde. Ik denk wel dat ik het goed doe, want ik hoor geen klachten. Je leert ook de ander ouders kennen. Ze zijn elke week massaal aanwezig. Ook de resultaten van de ploeg zijn goed. Zee hebben tot nu toe nog maar één keer verloren. Het is prettig om die kinderen elke week vooruitgang te zien maken. En ook de club staan achter ons. Ze steunen je in alles wat je doet. En ze doen heel veel voor de jeugd. Alles is in orde bij Ichtegem, ik heb zeker geen klachten!” besluit Kevin.